Minä

Hei vaan hei! Täällä ruudun toisella puolella kirjoittelee Sabina, 19-vuotias tyttö Jämsästä. Luonteeltani olen positiivinen, ja eläimet pyörivät tiiviisti arjessani mukana. Tällähetkellä pihapiirissä asustaa 1 marsu, 3 kissaa, 2 tallipupua, 2 pässiä, n. 80 nautaa ja 6 hevosta ( joista 3 on omia, Bansku, Sani ja Julle).
Blogissa siis kirjoittelen pääasiassa hevosista, mutta muitakin eläinkunnan kuulumisia tulee välillä :) Perheeseeni kuuluu isä, äiti, isoveli ja kaksi pikkusiskoa. Siskoni Roosa pyörii yleensä mukana tallihommissa, ja siskoni Riikka hoitaa usein valokuvaamisen; hänen valokuvaus-painoitteeseen blogiin pääset tästä.
Olen siis ratsastellut satunnaisesti koko ikäni, tunneilla olen käynyt aina silloin tällöin. Kuitenkaan ratsastus ei ole se pääjuttuni, vaan eniten nautin hevosten seurasta, ja puuhailenkin niiden kanssa monipuolisesti. Haen inspiraatiota monista muista blogeista, jossa on paljon maastakäsittelyä, hyvä luottamus-suhde ja varusteetonta ratsastusta, johon itsekin aion pyrkiä tulevaisuudessa. Tykkään myös kuvata kaikenlaista, kamerana toimii OLYMPUS SP-810UZ  :)
Myös muualta sosiaalisen median maailmasta voit bongata minut ja blogini;
Tästä pääset youtube-kanavalleni
Tästä pääset omaan instagram-profiilini
Tästä blogin instagram-profiiliin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti