Muut asukkaat

LIHAKARJA

Kasvatamme charolais-rotuista lihakarjaa. Pyrimme nupouteen, eli siihen, että kenellekkään ei kasva sarvia. Meillä on noin 40 emolehmää ja suunnilleen saman verran vasikoita sekä 1 siitossonni. Elukat asuvat pihatossa talvisin, mutta viettävät suurimman osan vuodesta ulkoillen.

KISSAT

Kissoja meillä on kolme; Misu 11.v, Viiru 11.v, ja Oliver 3.v. Misu ja Viiru olivat villikissoja meille tullessaan, mutta pikkuhiljaa ne kesyyntyivät. Misu seikkailee jokapäivä pitkin meidän ja naapuriemme tontteja, kun Viiru lähtee joka kesä omalle retkelle, mutta palaa kylmien ilmojen saavuttua takaisin kotiin pulskassa kunnossa. Meidän Oliver oli täysi riiviö pentuna mutta kissan käytöstapojen parantumisesta voi vain haaveilla, sillä muiden kissojen härnääminen ja muu riekkuminen jatkuu aina vaan. Nämä kaikki ovat loistavia hiirikissoja mutta talvella ne toimivat varpaanlämmittimiä sängyssä.
Misu
Oliver
Viiru
MARSU

Sisällä punkkaa tällähetkellä yksi risteytysmarsu; Milli 7.v. kun Viktooria marsu menehtyi 12.3.-16. Sylissä Milli tykkää oleilla, ja ollaan yritetty keksiä erilaista aivojumppaa Millille, sillä ainakaan toistaiseksi ei olla sille uutta kaveria etsitty. Milli pääsee ulkoilemaan kesäisin, ja talvisin se saa nauttia tuvan lämmöstä.
Milli
PUPUT

Tallipupuja meillä asustaa kaksi; Laku ja Onni. Pete-pupu menehtyi kesäkuussa 2016 yllättäen. Ne ovat 4-vuotiaita risteytyskaneja, joiden äiti on ranskanluppa ja isässä on ranskanluppaa, kääpiöluppaa, leijonaharjasta ja belgianjättiä. Laku toimii Onnin personal trainerina. Onni on luonteeltaan vähän säikky ja on valitettavasti vähän sairastellut. Puput ovat siis veljeksiä ja ovat ihan erottamattomat.
Onni
Laku
LAMPAAT

Lisäksi löytyy vielä kaksi ahvenanmaanlammasta, Otto ja Vilho. Ne ovat 3-vuotiaita kaveruksia, jotka suuttuvat toisilleen aika herkästi ja rupeavat pökkimään toisiaan. Kuitenkaan niitä ei voi erottaa, sillä ovat kasvaneet yhdessä, ja molemmille tulee helposti kaveria ikävä. Pässejä kuljettelemme pienillä riimuilla paikasta toiseen ja kesäisin nämä rouskuttajat toimivat lammenrannassa maisemanhoitaina.
Vilho ja Otto

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti