sunnuntai 12. lokakuuta 2014

kuulumisia pitkästä aikaa...



Meidän puuhista ei ole kuulunut pitkään aikaan mitään, joten ajattelin päivittää jotain tänne :).

Natalia haudattiin meidän pellon reunaan. Haudan päälle tehtiin risti ja istutettiin ruusu muistoksi. Ikävä on välillä vieläkin, mutta tieto siitä, että sillä on kaikki hyvin helpottaa oloa :)








          ------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Vapulle ja Banskulle ei kuulu mitään erikoista. Tänään käytiin ponien kanssa lyhyellä lenkillä, ja samalla reissulla lyhennettiin ponien hännät ja niskasiilit talvikuntoon ja lopuks mentiin pellolle syömään vähän vihreetä =)






          -----------------------------------------------------------------------------------------------------------


          


Julle on nyt ollut kuukauden ajan myynnissä tori.fi:ssä ja hevostalli.net:issä, ja sillä on ollut hyvin kysyjiä; osa on ihan meidän läheltä kun taas osa kauempaa, joku haluaisi tehdä tästä ravurin ja joku ratsun, osa kaipaa vain seuraa omalle varsalleen ja osa haastetta omalle tyttärelleen, suurin osa on ihan suomalaisia mutta mukaan mahtuu myös yksi ruotsalainen. Yritä siinä nyt sitten pysyä selvillä kuka soittaa ja mistä :D








          -----------------------------------------------------------------------------------------------------------          





Minnilläkin on asiat samalla mallilla kuin ennen, tamma voi hyvin ja vähän pyöreästi... Tällähetkellä Minni on yksin omalla laitumellaan, mutta sitten kun Julle lähtee naapurilaitumelta Minni saa luultavasti Siken tai ponit tarhakaverikseen :)





          -----------------------------------------------------------------------------------------------------------


       

Sikke ja Lady kokivat pienen muodonmuutoksen viikonloppuna; harja lyheni reippaasti, itse lyhensin  ja tähtäsin ratsumittaan :P Mielestäni Ladyn harjan siistiminen onnistui melko hyvin, mutta Siken harja näyttää lähinnä potalta sillä minulla ei ollut käytössä ohennussaksia... no, ehkä se siitä ajan kanssa laskeutuu, onneksi hevosen harja kasvaa aina takaisin! :)

2 kommenttia:

  1. Kiva postaus ja ihana toi sun banneri! :)

    - Mimmi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ai kiitos :) kävin ihan mielenkiinnosta kurkkaamassa sun blogia ja sait siinä samalla uuden lukijan listoillesi ;)

      Poista