sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

Valloittava Rovaniemi!

Lapin loma on nyt ohi, ja vähän haikein mielin sieltä palasin kotiin. Rovaniemi oli todella mukava kaupunki, ja harkitsen kyllä vakavasti pohjoiseen muuttamista mikäli sieltä sopiva työ- tai koulupaikka löytyisi. Tätini kustansi minulle yo-lahjaksi, sekä siskolleni Riikalle rippilahjaksi matkat ja majoitukset Rovaniemelle 19-22.7. Junamatkat kestivät 8 tuntia yhteen suuntaan, ja meillä oli kolme vaihtoa.
Taustalla Hotellimme; Guesthouse Borealis
Kierreltiin keskustan eri nähtävyyksiä ja vietettiin iltaisin paljon aikaa esimerkiksi tällä Lordin aukiolla, jossa jokainen Lordin jäsen oli jättänyt kädenjälkensä ja nimikirjoituksensa laattaan.

Vietettiin yksi päivä Joulupukin pajakylässä, ja päästiin tapaamaan Pukkia! Pajakylän tuntumassa oli myös Huskypark, jossa asui 67 siperianhuskyä, joita kävimme katsomassa.
Rovaniemeltä matkasimme bussilla 80km päähän Ranuan eläinpuistoon. Siellä pääsimme katsomaan ja kuvaamaan esimerkiksi pöllöjä, vuorisusia sekä jääkarhuja! Lenkki kesti meillä monta tuntia, sillä ihailimme erityisesti niitä "erikoisempia" eläimiä hyvinkin pitkään. Päivä venyi entisestään, sillä kävimme syömässä ja kahvilla, sekä odottelimme bussia useamman tunnin.
Jääkarhu luonnollisessa koossa
Tämän olisin halunnut pakata reppuuni, ja tuoda mukanani ♥ 
Vaikkakin reissumme oli melko lyhyt, tykästyin kovasti Lapin maisemiin, ja erityisesti ihmisten murteeseen! Ei varmastikaan ollut viimeinen reissu pohjoiseen! Kelit ainakin suosi, ja iho kärventyi mukavasti, kun koko päivät tepasteli ympäri kaupunkia. Varjossa oli +26 astetta (mielestäni ainakin ihan liian kuuma keli!) mutta toisaalta oli todella hyvä, että ei ainakaan satanut koko aikana!
Mielelläni kertoisin teille enemmänkin elämästäni muutenkin kuin vain hevosten osalta, mutta kertokaahan ihmeessä haluatteko lisää näitä lifestyle -postauksia, vai kenties pitäisikö keskittyä pelkästään hevosaiheisisiin julkaisuihin? :)

6 kommenttia:

 1. Kivasti kirjoitettu postaus, hitsi kun tuli halu päästä käymään Lapissa :D Tykkäsin eniten pöllökuvasta (tai se missä kaksi lintua, en oo varma ovatko pöllöjä.. :'D) ja kukkien seassa istuvasta jääkarhusta, aivan ihania!

  Ja muitakin kuin heppapostauksia olisi kiva lueskella, erityisesti tämmöisistä erikoisemmista tapahtumista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, itsekin pidän kovasti niistä kuvista :D ja oli kyllä aivan super reissu, tosin välimatkat ovat vaan vähän turhan pitkiä... Kiitos paljon kommentistasi, täytyy alkaa rustailemaan enempikin näitä eri aiheisia postauksia :)

   Poista
 2. Kiva postaus ja kivoja kuvia myös! :)
  "lifestyle" -postaukset eivät haittaa, jos niitä välillä tuleekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kuinka mukava kuulla! Kiitos paljon palautteesta :)

   Poista
 3. Vitsi miten kivan näköistä! Ja tosi kiva postaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! Maisemat olivat kyllä oikein upeita! :)

   Poista