lauantai 9. heinäkuuta 2016

Ulkoasun päivitystä

Pitkään olen taas jo haaveillut ulkoasuni muokkaamista vähän räikeämmäksi. Edellinen ulkoasuhan oli tehty maaliskuussa, ja se oli väreiltään melko synkkä. Lopultakin ryhdistäydyin, ja tein itse uuden raikkaamman bannerin ja vaihdoin taustan. Tein monia eri bannereita, mutta mistään en oikein pitänyt. Ja koska gimppiä en täysin vielä hallitse, moni haavebanneri jäi toteuttamatta. Tänään välähti päässä idea, ja sain kun sainkin sellaisen bannerin, josta itse tykkään!
Vanha ulkoasu oli Lunar graphicsilta saatu
Haluaisin oikein mielelläni kuulla kommentteja uudesta ulkoasusta, risut ja ruusut ovat tervetulleita!
Uusi omatekoinen Banneri
Hepparintamalla ei kauheasti mitään uutta ole, ratsastamaan ei olla päästy viikkoon, kun joka päivä sataa vettä. Onhan väliin mahtunut tietenkin aurinkoisempiakin päiviä, mutta silloin ollaan aina yleensä käyty jossain, tai muuten vaan ei olla ehditty. Huomiselle luvattiin poutaisempaa, mutta epäilen, että mekkopäällä ei kesken siskoni rippijuhlien lähdetä maastoilemaan, joten saa nähdä ehditäänkö ratsastelemaan kun vieraat ovat lähteneet.
Ainoa muutos laidunporukassa on ollut se, että kesävarsa Dessi lähti emänsä Starletin kanssa takaisin omaan kotiinsa. Heidän laidunkautensa oli tältäerää meillä ohitse, mutta kuulemma ensivuonna olisi sama tamma tulossa hoitoon uuden varsansa kanssa. On myös hyvin mahdollista, että meille tulee jossainvaiheessa lomailemaan viime kesänäkin laitumella ollut Morkkis-ori.
Olen ajatellut tehdä jonkinsortin erikoispostauksen, mutta aihetta ja toteutustapaa en ole vielä päättänyt; kertokaahan toki kommenteissa postausehdotuksia, ja älkää unohtako kommentoida myöskään ulkoasu-muutosta :)

4 kommenttia: