sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Lunta tuli!

 Lunta tuli!


Meillä lunta satoi noin 15-20 cm, eli ihan mukava kerros, lehmätkin otettiin navettaan ja vasikat vierotettiin omaan karsinaan.

Nyt kun vuoden ensimmäiset lumet tuli, päätin käydä kuvailemassa :)























Ladyn Jalka on jo onneksi vähän parempi, mutta ontuu sitä vielä aika paljon... Koko etujalka on turvoksissa ja lämmin. Ollaan nyt joka ilta laitettu extra-vahvaa linimenttiä, ja turvotus on vähentynyt! Eiköhän se siitä pikkuhiljaa parane!

Siken kanssa ilmeni nyt satula-ongelmia... Satulan istuimen takaosa kääntyy vasemmalle ravin aikana, ja siksi tulee epäpuhdasta ravia, Kysäisin kaveriltani mistä tämä voisi johtua ja hän sanoi että oman hevosensa kanssa on ollut samaa ongelmaa joka korjaantui romaanilla johon laittoi paloja vasemmalle puolelle... Sikke on ollut jo raviaikana kiero toiseen suuntaan, ja siitä satulan kääntyminen johtuu...


Kokeiltiin Minnin satulaa Sikelle, ja laitettiin väliin romaani, sillä se oli liian leveä Sikelle. Tämän satulan kanssa kuitenkin ravi oli puhdasta eikä penkki kääntynyt! Täytyy nyt vielä käydä katsomassa mitä satuloita löytyy ja kokeilla niitä... Mieluiten tietysti käyttäisin Siken omaa koulupenkkiä, mutta täytyy nyt katsoa auttaako romaani sen alla :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti