perjantai 28. marraskuuta 2014

VIIKON BLOGIHAASTE: TALVINEN KUVAHAASTE


Viikon blogihaasteessa oli aiheena talviset kuvat, osallistu sinäkin! ohjeet löydät täältä :) Tätä haastetta lähdin toteuttamaan hyvin mielelläni, sillä olen henkeen ja vereen talvi-ihminen! Haastetta tässä tuotti se, etten meinannut osata päättää mitä kuvia jaan :)


Kunnon lumihanki, jonne poni hukkuu
Mielestäni talvi ei tunnu talvelta, jos ei ole kunnon pakkasia ja isoja lumikinnoksia. Viime talvi oli surkea, sillä lunta oli vain lopputalvesta... Toivotaan, että tänävuonna on valkea joulu! :)




















Loimitus ja karvariimut
Mun mielestäni hevosten loimitus on kivaa puuhaa, varsinkin kun sitä harrastaa niin harvoin. Talvisin on ihana vaihtaa pehmustettu riimu päähän, sekä heittää toppaloimi hevoskaverin päälle, ja päästää se tuonne pakkaseen :)

Kuurainen turpa
Hevosten huurteiset turpakarvat ovat yleinen kuva-aihe, mutta mikä sen mukavampaa kuin kuumana kesäpäivänä selailla kuvia, joissa turpakarvatkin jäätyvät :)

Talvileikit
Meillä jokaisella on varmasti lapsena ollut omia lempileikkejä, toiset tykkäsivät hipasta, toiset leikkivät mielummin lumisotaa. Myös pienillä hevosenaluilla on omat leikkinsä, joskus on kiva laukata niin kovaa kuin pääsee, ja joskus on kiva esittää koululiikkeitä :)





















Joulu
Joulu on vuoden paras päivä! Silloin perhe kokoontuu ja viettää aikaa yhdessä. Meillä eläimetkin virittäytyvät tunnelmaan, hepoille laitetaan karsinoihin omat kuusenoksat ja jokaiselle annetaan herkkuja. Ja kuten kuvasta näkee, tontut ovat liikkeellä :)

Kuvaaminen
Talvikuvat ovat vaan niin hienoja ja tunnelmallisia! Tykkään itse käydä kuvaamassa, mutta ihailen myös mielelläni muiden ottamia kuvia :) 


©Roosa

1 kommentti: