keskiviikko 3. joulukuuta 2014

viikonlopun tapahtumat

Ai kauhea, en ole ehtinyt kirjoittamaan viime viikonlopun tapahtumista, mutta nyt korjaan tilanteen :)






Lauantaina 29.11. minä ja Roosa ratsastettiin Sikellä noin 45 minuuttia. Oltiin tosi tyytyväisiä Sikkeen kun meni niin hyvin! Ravailtiin aika paljon ja otettiin muutamat lyhyet laukkapätkät, jotka meni todella hyvin! Sikke pysyi laukalla ja vasta n.5 askeleen jälkeen pudotti raville. Se on suuri edistysaskel verrattuna aikaisempaan! Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin :)


©Roosa

























Lopuksi vielä Roosa punttasi mut Siken kyytiin ja käveltiin hetki ilman satulaa! Sikke tuntui todella kapealta, sillä viimeksi olen ratsastanut ilman satulaa isolla suomenhevosella :D

©Roosa

Sunnuntaina 30.11 päätettiin laittaa Sikke ja Minni samalle laitumelle, ja kokeilla miten tulevat toimeen keskenään. Aluksi Sikke ravaili hetken aikaa, mutta pian rauhoittui syömään. Minni eikä Sikke välittänyt toisistaan yhtään, ja mun piti käydä jakamassa heinäkasa kahtia, sillä Sikke omi sen itselleen. Nyt kun ne on pari päivää olleet samalla laitumella, nuuhkivat ne enemmän toisiaan, ja Minni lähti Siken perässä tänään eri kautta talliin, vaikka yleensä Minni ei sieltä halua kulkea. Tästä siis voi päätellä, että ne ovat pikkuhiljaa ystävystymässä :)


Sunnuntaina tallin siivouksen jälkeen lähdin kuvailemaan, sillä aurinko paistoi niin kauniisti! Tässä muutama otos :)










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti