tiistai 17. maaliskuuta 2015

Jullen ohjasajo

Heippa rallaa! Jullen tutustuttaminen uusiin asioihin senkun jatkuu! Kuolaimia sillä on nyt pidetty suunnilleen viikon ajan lähes joka ilta hetken aikaa, ja toissa-aamuna kokeiltiin takaapäin ohjasajoa; Julle oli aivan super hyvä! Iskän kanssa oltiin varmistamassa molemmin puolin, ja Roosa oli takana ohjastamassa. Poni hoksasi heti miten mennään, ja kuunteli täysin Roosan ohjeita minne käännytään ja milloin pysähdytään sekä lähdetään liikkeelle. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin, poni kun on todella nopea oppimaan! Tarhaan takaisin päästessään Julle jäi surullisen näköisena veräjän luo seisoskelemaan, kun millään ei olisi halunnut töitä lopettaa, ens kerralla sitten lisää :)

Ponit ovat nyt testanneet omat uudet claridge housen riimunsa; aine on ihanan pehmeää ja riimut ovat todella kevyitä. Ainoa huono puoli riimuissa on se, että ne ovat kooltaan vähän isoja. Ei ne onneksi päästä putoa, mutta täytyy tehdä ainakin Vapulle muutama lisäreikä.

Eilen koulupäivän jälkeen siivoilin Ladyn, Banskun ja Vapun tarhasta vanhoja hieniä pois, kevätsiivous onnistuu tietenkin paljon paremmin, kun on muutama apulainen iholla, tälläkertaa Lady ja Vappu! Täytyy myöntää, että kaviolliset olivat lähinnä etsimässä nameja taskuista, ja auttoivat iloisella olemuksellaan minua tekemään työn loppuun :)

Minnin ja Siken kanssa käytiin mielen virkistykseksi pienellä lenkillä, matka kuitenkin tyssäsi siihen, kun iskä tuli traktorilla vastaan, ja jouduttiin kääntymään takaisin. Oltiin kuitenkin hetki vielä pihassa harjoittelemassa temppuja, ennenkuin typyt pääsivät takaisin tarhaan. Sikke tietenkin tunki kuvaan ison päänsä kanssa, mutta annettakoon se sille anteeksi.
Laitan tähän vielä navetta-kuulumisia; ensimmäinen vasikka syntyi viikonloppuna. Pieni lehmänalku sai nimekseen Poppis pörröisen turkkinsa takia ♥

Viikonloppuuni kuului tietenkin valokuvausta kauniissa säässä, tähän kokosin muutamia otoksia:








2 kommenttia: