lauantai 23. toukokuuta 2015

Vastavaloa


Lehmillä alkoi torstaina laidunkausi, kun 25 niistä laskettiin ulos laitumelle. Voi sitä riemun määrää, kun ammut saivat syödä mahansa täyteen vihreää ruohoa, ja  pienet vasikat pääsivät ensikertaa kirmaamaan isolle pellolle ♥ Laajennettiin myös Banskun, Vapun ja Ladyn tarhaa niin että saavat totutella pikkuhiljaa vihreelle.



 



Jullella on jo hetkenaikaa ollut laitumella muutama matala este. Poni innostuu hyppimään, tai no useastikin kaahottamaan niistä läpi, kun ihminen juoksee rinnalla. Kyllä siitä vielä ihan kelpo estekoni tulee kunhan harjoittelee vaan. Jullelle ostettiin tänään Ideaparkista uusi kesäriimu, ja uudet meksikolaiset suitetkin on tulossa, kun edelliset sanoivat itsensä irti...



Kamerani kanssa olen liikkunut taas lähipäivinä paljon, kun eläimet pääsevät ulos, ja auringonvaloa käyttäen saa leikiteltyä hyvin valon kanssa. Itseäni erityisesti innostaa vastavaloon otetut kuvat, joita postauksen alussakin oli. Vastavalo-efekti saa aikaan aivan erilaisen tunnelman kuin mitä normaalisti kuvasta välittyisi.

Tässä vielä muutama kuva, mitä siskoni Riikka nappasi minusta ja Minnistä eräänä kauniina päivänä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti