lauantai 9. toukokuuta 2015

Irtohypytystä

Tänään viriteltiin Roosan kanssa Minnin ja Siken laitumelle irtohypytys-paikka, toisinsanoen tehtiin kuja, jonne kannettiin muutama este pikkupaalien päälle. Esteinä meillä oli käytössä ilmeisesti lasikuidusta valmistettuja keltaisia tolppia, joita iskä on hankkinut jo aiemmin, mutta nyt vasta huomattiin niiden sopivan myös estekalustoksi. Minnille tämä oli tuttua puuhaa, sillä on käynyt ainakin kerran estekisoissa ennen meille tuloaan, kun taas Sikelle tämä oli ihan uusi harrastus. Oikein sai ihmetellä miten Minnillä jäi niin pajon ilmavaraa, nähtävästi myös lihapullaltakin löytyy pomppua! Esteet ei olleet kuin arviolta 30cm korkeita, mutta kyllä tuo poni kimposi lähemmäs metrin korkeuteen.



Myös Sikke yllätti positiivisesti; ex-ravuri, joka ei ole ikinä ennen harrastanut hyppelyä (mitä nyt narun päässä kävellyt 10cm korkean kepukan yli muutaman kerran) sai aikaan ainakin yhden onnistuneen pompun, vieläpä isolla ilmavaralla. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin, ehkä Siken kanssa päästään harrastamaan tätä lajia joskus ihan selästä käsin. Sikke oli reippaana työmiehenä avittamassa esteiden rakentamisessa, mutta niiden purku oli sen verran tylsää hommaa, että tamma päätti mennä sivummalle vääntelemään naamaansa.



Irtohypytyksestä kokosin videon, jonka pääset katsomaan joko tästä linkistä, tai alta:

Tässä vielä muutama kuva parin päivän takaiselta pyöräretkeltä Riikan kanssa, matkalla löydettiin myös yksi geokätkö ihan meidän läheltä, ja ihailtiin tietenkin kauniita maisemia :)



Viimeviikolla ilmestyi myös youtube-profiiliini uusi video, tälläkertaa Oliver-kissasta, videon pääset halutessasi katsomaan joko tästä linkistä tai alapuolella olevasta kuvasta:

1 kommentti: