keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Kesä tulee

Eläinten ulospääsykausi senkun jatkuu; nyt lehmiä on laitumella jo puolet koko määrästä, sekä pässit pääsivät ulos omaan tarhaansa. Vilholla ja Otolla oli kyllä niin kova matsi aluksi, että ne täytyi erottaa, kokeiltiin kuitenkin seuraavana päivänä niitä taas yhteen, ja olivatkin jo paremmin. Nyt pässit siis ovat lammen rannassa maisemanhoitajina. Myös hevoset ovat yötä-päivää pihalla. Vaikka karhu onkin liikuskellut taas lähistöllä, uskalletaan pitää hevosia ulkona, sillä iso lehmälauma on langan toisellapuolella turvana.


Lady, B ja V on päästetty joka päivä tarhan ulkopuolelle totuttelemaan vihreään heinään, siinä samalla sitten siistivät tarhan ympärystää. Jullelle laajennettiin tarhaa, ja Sikkeä ja Minniä ollaan viety vanhalle laitumelle syömään. Kohta kun heinä on tarpeeksi pitkää voidaan päästää hevoset kunnon laitumille, siitä luvassa sitten kunnon kuvapläjäys!

Julle on saanut kesäriimun päähänsä, ja se sopii sille kuin nenä päähän! Nahkariimu on kuitenkin tälläisillä keleillä turhan hiostava ainakin niiden pehmustetollojen kanssa. Hain myös tutulta Jullelle ne uudet suitset, ja nyt Jullella on sitten ensimmäiset ihan ikiomat uudet suitset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti