perjantai 30. tammikuuta 2015

uudet vasikat, paketti, ja pieni kävelyretki

Tästä voi halutessaan laittaa soimaan taustamusiikkia :)
 


Friisiläinen vasikka, Lumi


























Esittelen tässä alkuun uudet lehmäkatraan jäsenet, Lumi ja Lumme. Haimme iskän kanssa nämä kaksi lypsylehmä-vasikkaa tutuiltamme. Joka ilta meneekin tallin lisäksi suurilta osin navetassa, käyn juottamassa ja syöttämässä nämä kaksi, sekä vien kaurajauhot isommille vasikoille ja pässeille + harjaan kaikki ketkä sitä haluavat :) Onnekseni mun ei tarvii kaikkea yksin tehdä, vaan Roosa on lähestulkoon aina mukana, plus sitten iskä hoitaa heinän kuljettamisen yms. isommat hommat :) Lumpeesta on tullut tavallaan mun hoidokki, ja Lumista Roosan. En tiedä mitenkä niiden hoitaminen niin jakautui, mutta mulle käy vallan mainiosti tämä järjestely :)
Ayshire-vasikka Lumme

Postissa tuli paketti toissapäivänä, jonka tilasin Hevarilta vähän aikaa sitten. Ostin Sikelle ja Minnille sadeloimiin kaulakappaleet, jotka sitten heti seuraavana päivänä pääsivät käyttöön, kun lunta tuli koko päivän. Olivat oikein passelin kokoiset ja näköiset. Minnin loimeen löysin samansävyisen kaulakappaleen, mutta Sikke "joutui" nyt tyytymään tuohon ruutukuosiin :)







Tänä iltana käytiin tekemässä mielen virkistykseksi pieni kävelylenkki Minnin sekä Siken ja Roosan kanssa. Kovin kaukana ei käyty, kun alkoi olemaan sen verran hämärää, sekä Sikke vähän tonttuili meidän perässä, mutta onneksi rauhoittui nopeasti :) Välillä on mukava käydä pyörähtämässä ulkona edes lyhyt lenkki hevosten kanssa, on se niillekkin vähän vaihtelua! Tämän kuvan Minnistä olen ottanut noin pari viikkoa sitten, mutta mielestäni se on vain niin nätti kuva, että oli pakko laittaa se tännekin näkyville ♥

1 kommentti:

  1. Todella kiva postaus. Kivan näköiset loimet. Ja muuteniin aika hienoja kuvia.

    VastaaPoista