perjantai 6. helmikuuta 2015

irtojuoksuttelua ja pieniä esteitä, sekä Julle-kuvia

Toissapäivänä ajattelimme siskoni Roosan kanssa, että juoksutetaan hetki Minniä ja Sikkeä irrallaan hangessa. Hevosilla näytti olevan ihan kivaa, kun Sikkekin näytteli melkoisia rodeopätkiä ;) Kuvat ovat valitettavasti huonolaatuisia, sillä siihen aikaan alkoi jo hämärtää...




Tänään nikkaroitiinkin sitten Roosan kanssa kentälle pieniä esteitä, ensimmäinen puomi oli maassa, toinen oli noin 15 cm korkeudella, ja kolmas noin 35-40cm korkeudella. Hetken aikaa niitä pompittiin maastakäsin yhdessä Minnin ja Siken kanssa. Tämä jumppa teki erityisesti Sikelle hyvää, sillä se joutui keskittymään jalkoihinsa kunnolla (Sikellä kun jalat tuppaa menemään niin helposti sekaisin)! Myös Minni ilmeisesti piti harjoituksesta, ja entiset omistajatkin ovat kertoneet Minnin tykkäävät esteistä, täytyy vaan alkaa harrastamaan lisää esteiden hyppelyä :)




Tehtiin tänä iltana ponien kanssa pieni kävelylenkki mielen virkistykseksi. Lenkki jäi kuitenkin hieman lyhyeksi, kun Bansku päättikin kääntyä kesken matkan takaisin, joten minä, Vappu ja Roosa seurattiin perässä :) Poneilla oli siis vain riimut päässä, joista välillä voitiin antaa pieni vinkki mihin suuntaan kuuluu mennä :)

Lisäksi kävin napsimassa Jullesta tänään kuvia, tässä muutama onnistunut:
Julle 1

Julle 2

Julle 3

Julle 4

Tässä oma lempparikuvani:
Julle 5

Mistä kuvasta sinä pidit eniten?

4 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Varsinkin noi Julien! Apua! <3 <3 <3 <3 <3 <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) kiitän! Jullea on vaan niin helppo kuvata kun on niin energinen ettei tarvitse patistaa liikkumaan :)

      Poista
  2. Hienoja kuvia Jullesta. Kuvassa 3 Julle nauraa jo kuvaajalle :)

    VastaaPoista