maanantai 2. helmikuuta 2015

madotus, paketti ja ratsastus

Eilen hevoset saivat tämän vuoden matolääkkeet. Olimme ostaneet Noromectin-matolääkettä 3 pakettia jo aiemmin eläinlääkäriltä, mutta tänään ne annettiin hevosille. Vaikka tallissa asuu 6 hevosta, 3 tuubia riitti hyvin, koska Bansku, Vappu ja Julle tarvitsivat vähemmän kuin muut. Matolääkkeet sain annettua melko helposti, kun vain työnsi tuubin tarpeeksi syvälle suuhun, ja antoi kauraa päälle. Ilmeisesti Siken mielestä tuote ei maistunut hyvältä ja yritti sylkeä osan siitä pois, Minni taas näytti pitävän herkku-osuudesta, ja olisi ilmeisesti voinut ottaa toisenkin annoksen :)



Tilasin myös hööksistä tavaraa, Banskulle, Vapulle ja Jullelle riimut, plus yhden alaturparemmin (alaturparemmit ovat nimittäin hyvin katoavaista tavaraa...)


Bansku ja Vappu saivat Claridge housen riimut, B sai sinisen ja V sai pinkin. Erityisesti Banskulle riimuja ostaessa on hankalaa löytää riimua, joka on samaan aikaan tarpeeksi leveä, sekä tarpeeksi lyhyt. Nämä riimut ovat mielestäni hyvän malliset, sillä pony-koossa riimun poskiremmit eivät ole liian pitkät, eikä turpahihna siksi roiku turvan päällä. Riimut ovat lisäksi ihanan kepeät kesällä käytettäviksi, joten ne saavat odottaa omaa vuoroaan varastossa hetken aikaa :)







Julle sai myös uuden pony-kokoisen nahkariimun. Vuorasin vielä turpa- ja niskahihnat karvapehmusteilla, ettei vain hankaa, vaikka riimussa onkin jonkinmoiset pehmusteet jo itsessään.




Tänään Roosa ratsasti Sikellä pellolla. Kun oli paljon lunta, ei voinut ratsastaa kovin kauaa, joten Roosa meni noin puolisentuntia. Sikke oli todella kiva, ja kulki nätisti! Ratsastuskuvat on ottanut siskoni Riikka uudella kamerallaan: nikon coolpix P600 :)



Kun Roosa lopetti ratsastuksen, otin Minnin samalla laitumelta, ja käytiin tekemässä heppojen kanssa kävelyretki iskän auraamalla peltoreitillä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti