keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Irtojuoksutus, namit ja paketti

Iloista pääsiäistä!
©Riikka Tuomi













Innostuin tänään tekemään hevosille nameja. Muokkasin vähän löytämääni ohjetta, ja ilmeisesti namuista tuli ihan hyviä, sillä ainakin Minni ja Sikke niitä söivät!

Tilattiin Roosan kanssa horzelta paketti, jossa tuli kaikkea pientä kivaa: Roosa tilasi Sikelle ohennussakset paksua harjaa varten, uudet jalustinkumit ja magic bruchin tapaisen harjan. Tilattiin yhdessä myös Minnille ja Sikelle satulavyön pehmusteet! :)


 Ollaan viety Sikke ja Minni muutamana iltana tyhjälle laitumelle purkamaan energiaansa. Toissa-iltana Minni vielä jaksoi spurttailla, pukitella ja muuten vain riekkua loputtomiin, kun Sikke lähinnä keskittyi kakan syömiseen ja ihmisten kanssa olemiseen. Kyllä Sikkekin lopulta innostui Minnin kanssa juoksemaan.





Eilenillalla meno oli rauhallisempaa, molemmat hölkkäilivät vain hetken ja piehtaroivat, jonka jälkeen tulivat ihmisten luokse, ja halusivat lähteä takaisin talliin. Täytyy ehkä pitää hetki taukoa, että heppoja jaksaa taas innostaa tuollainen vapaana juoksentelu!

pieni naamanvääntely-hetki on aina paikallaan






















Lopuksi pestiin vielä heppojen likaiset jalat...

















... ja tytöt saivat tietenkin samanlaiset fleecet päälleen :)





Parasta hommaa heppojen mielestä tietenkin on itsensä sotkeminen niin, että hoitaja saa etsiä todella kauan hevosta mutakuoren alta. Toisaalta, hevosen puunaaminen on mun mielestä kiva tapa viettää aikaa yhdessä hevosystävän kanssa. Erityisesti näin keväisin hepat kutiaa helposti karvanlähdön takia, joten sallittakoon niille pieni irtiotto keväästä, ja antaa niiden sotkea kunnolla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti