sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Pomputtelua ja yhteiskuvia

Kevät tekee tulojaan, ja kohta päästään kentäntekoakin jatkamaan! 
Tässä yhtenä päivänä kasailtiin Roosan kanssa jonkinmoisia esteitä, joita sitten "hypittiin" Minnin ja Siken kanssa. Erityisesti Sikelle tuollainen jumppa tekee hyvää, sillä se joutuu keskittymään kovasti jalkoihinsa! (Estekuvat ©Kalle Tuomi)



















Ponien kanssa käytiin eilen illalla retkellä. Tyypit on niin loistavia, että ei laitettu edes riimuja päähän. Jonkinmatkaa edettyämme Bansku ja Vappu pysähtyivat vain etsimään vihreää ruohoa, mutta leipäpaloilla houkuttelulla tultiin ponien kanssa juosten takaisin talliin :)
Luottoponi♥

Roosa yritti toissapäivänä ottaa minusta heppojen kanssa yhteiskuvia, mutta en oikein voi sanoa, että ne olisivat kauhean onnistuneita olleet: heposia kiinnosti pelkästään porkkanat minun kädessäni... 




Jossain vaiheessa Minni villiintyi, ja laukkaili yksinään monta kierrosta laitumella. Lopulta Sikkekin innostui, ja yhteiskuvien otto jäikin siihen. Minni oli mahaa myöten kurassa, kun Sikellä sitä oli vain polviin asti... Illalla oli paljon hommaa, että sai kuorittua taas ponin esiin mutakerroksen alta.


1 kommentti:

  1. Blogisi on arvosteltu! :) http://suomalaistasisua.blogspot.fi/2015/04/blogiarvostelut-osa-1.html

    VastaaPoista