torstai 30. huhtikuuta 2015

Peltorallia ja B:n kanssa retkeilyä

Oi joi, on tänne kirjoittaminen jäänyt todella vähiin, pahoitteluni siitä! Nyt kuitenkin Vappuna on enemmän aikaa, ja postausideoitakin on muutama varastossa, joten eiköhän tänne jotain ilmesty.

Vasikoita on tällähetkellä 9, aika tasaisesti on tullut sekä sonneja että lehmiä. Ne ovat vaan niin ketteriä, että joka päivä saan olla ainakin yhtä vasikkaa ajamassa takaisin karsinaan, kun käytävällä on niin paljon hauskempaa kuin äitin vieressä karsinassa.

Aurinkoisina päivinä olen kuvannut paljon, pääsääntöisesti hevosia, mutta muutamia kanikuviakin olen päässyt räpsimään. Lisäksi laitan tänne irtojuoksutus-kuvia, kun päästettiin Roosan kanssa Sikke ja Minni isolle heinäpellolle taas vapaaksi, niillä kun näytti olevan niin kovin hauskaa!






Siken jarrutusjälki kovan spurtin jälkeen...



"Moi, annatko namin?"

Banskun kanssa lähdettiin pari päivää sitten retkelle, jonne Riikka tuli mukaan kuvaamaan. Käytiin katsomassa maisemia, oltiin pellolla etsimässä vihreää ruohoa ja pompattiin muutaman pienen esteen yli. Bansku oli super kiva, ja selkeästi nautti, kun pääsi tuulettumaan muualle. Kauheasti ei voi pomppia Bee:n kanssa esteitä, ettei vanhat jalat kipeydy, mutta joskus on välillä mukava verestää ratsastuskoulu-ajan muistoja (Bansku on siis joskus ennen meille tuloaan ollut ratsastuskoulussa)







Iloista Vappua kaikille hevos(ten) ystäville toivoo synttärisankari Vaapukka (21-vee) omasta ja edustamansa lauman puolesta ♥

4 kommenttia:

  1. Kiva postaus, Ja upeita kuvia. Mä vähän, ajattelinkin et Vapun nimi olisi voinut tulla vain siitä, että se on syntynyt Vappuna. :) Onnea synttärisankarille! :)

    VastaaPoista