lauantai 4. huhtikuuta 2015

My day- kuvina

Tänään ajattelin toteuttaa my day-postauksen, jonka tekemistä olen jo pitkään suunnitellut. Kerron tässä siis kuvien avulla mitä päivääni kuului :)

Aamulla kahdeksan maissa lähdettiin talliin, vietiin hepat ulos ja siivottiin karsinat + laitettiin ruoat yms. Käväisin myös navetalla, ja juotettiin Lumi-, Lumme- ja Muru-vasikat.

Minä, iskä ja Roosa käytiin tekemässä Jullen kanssa ohjasajo -lenkki meidän tiellä ja meno oli tänään astetta vauhdikkaampaa kuin viimeksi: kerran poni jopa omien hölmöilyjensä takia pyörähti kyljelleen, mutta sieltä noustiin pikaisesti ja matka jatkui!

Puolenpäivän aikaan käytiin kylällä kaupassa ostamassa pikkusiskoni Riikan 14-vee synttäreitä varten tavaraa, ja sieltä kotiuduttua juotiin päiväkahvit. Mukaani kaupasta tarttui pringles-purkki, jotta säilyisi pieni motivaatio lukemista kohtaan kun ensiviikolla on jo koeviikko. Ei voi kuin huokaista helpotuksesta, sillä koeviikko on melkoisen rento; tiistaina uskonto, perjantaina äikkä ja seuraavan viikon maanantaina venäjä :)

Kolmen aikaan kävin viemässä hevosille päiväheinät, ja kannoin laitumille vettä. Bansku ja Lady ovat oikein mestareita sotkemaan itsensä: ne piehtaroivat AINA kuralätäköissä! Kukaan muu ei ole talliin tullessa kurainen kuin jaloistaan, paitsi nämä kaksi vanhaa rouvaa...

Iskän kanssa käytiin viemässä iltapäivällä pari heinäpaalia tutuille. Siellä vähän jo puhuttiin ensikesän suunnitelmista, ja saattaa olla, että pääsen koulukisoihin mukaan "kisahoitajaksi" jonain päivänä :)

Kahdeksan maissa haettiin hevoset talliin Roosan ja iskän kanssa. Siinä sitten hetki taas puunailtiin Roosan kanssa hevosia, ja hetkenaikaa nypin Siken harjaa ohuemmaksi samalla kun Roosa hieroi Siken selkää. Kauaa en jaksanut nyppiä. sillä harja on sen verran paksu, että täytyy varata kunnolla aikaa siihen puuhaan.

Illalla käytiin vielä Viirun kanssa saunomassa, otettiin kunnon löylyt ja nautittiin saunomisesta. Meidän kissat ovat kyllä varsinaisia saunatonttuja, erityisesti Viiru: aina on pakko päästä mukaan köllöttelemään oman pyyhkeen päälle ylimmälle lauteelle :)

2 kommenttia:

  1. Hieno postaus tosi kivoilla kuvilla!! :)
    Muutenkin ihana blogi, jään lukijaksi!

    Käy kurkkaamassa jos haluat ja jaksat: http://erilaisuuskunniaan.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi Kiitos! :) kävinkin tänään jo aiemmin katsomassa blogiasi ja vaikutti mielenkiintoiselta joten liityin takaisin :)

      Poista