sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Iloista juhannusta!

Hyvää juhannusta! Me täällä Napen kanssa yritettiin tehdä kovasti juhannustaikoja, mutta ainakaan omalla kohdalla ne eivät toimineet. Juhannuksena olimme kotona, grillattiin pihvejä ja makkaraa, sekä saunottiin tietenkin. 

Varsa on kasvanut jo kovasti, ja kirmailee yksinään sillävälin kun emä syö. On niin riemastuttavaa katsoa pientä varsaa, joka pyörähtelee pennin päällä niin onnellisena! Kyllä varsat on nättejä ♥


pitkät koivet

Viime postaukseen unohdin laittaa kuvan liittyen Mäntän raveihin. Ostimme sieltä jokaiselle hevoselle omat käsintehdyt kyltit, jotka voidaan laittaa hevosten karsinanovia koristamaan. Saimme yhden vielä kaupanpäälle, joten valitsimme kissataulun Oliverille. Mielestäni jokainen sai aika osuvan, ja hyvinkuvaavan kyltin!
Kissataulu: Oliver
Ylhäällä: Lady, Minni, Sikke
Alhaalla: Vappu, Bansku, Julle
Kissatkin voivat aurinokoisina päivinä ottaa nokoset rappusilla, mutta sateen sattuessa kaikki kuravarpaat ovat kipinkapin tulossa sisälle sotkemaan sänkyjä :') Toivotaan vaan siis hyviä ja aurinkoisia kelejä!

4 kommenttia:

  1. Ihana blogi! Sun elämä vaikuttaa tosi mielenkiintoselta, upee mahdollisuus että saat asua noin monien eläinten kanssa. Jään seurailemaan :-)

    http://lauraemiliav.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos :) joo ei täällä kyllä tylsää hetkeä ole! liityin lukijaksi myös sinun blogiisi :)

      Poista
  2. Kiva postaus, anteeksi myöhästynyt kommaus. Siis toi varsa, apua mä en kestä! Se on niiin söpö. :) <3 <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos, ja kommentit ovat milloin vaan tervetulleita :)

      Poista