tiistai 30. kesäkuuta 2015

One directionin keikka ja laidunvideo

Herttileijaa, kesäloma on jo puolivälissä, ja tuntuu kuin mitään ei olisi saanut aikaan! Kesätyöni vanhustenhoidossa siis loppuivat viime viikolla, joten kotona on jäänyt enemmän aikaa eläimille ja omille harrastuksille, kuten valokuvaamiselle. Vappua ja Banskua on lähes mahdotonta kuvata, sillä aina Lady tunkee eteen, ja jos sitä ei huomioi se syö kameralaukkua, hiuksia ja kaataa ihmisen lopulta kumoon... 


Tässä tekemäni video, josta näkyy millaiselta meidän kesälaitumella meno näyttää :) Videon voit katsoa tästä linkistä tai tämän tekstinpätkän alapuolelta.

Lauantaina 27.6. oli elämäni yksi onnellisimmista päivistä; lähdin nimittäin parhaan kaverini kanssa Helsingin olympiastadionille One directionin keikalle! ♥  Bändi oli siis ensimmäistä kertaa Suomessa, ja tämä oli heidän tämän vuoden Euroopan kiertueen viimeinen keikka, joten pakkohan sinne oli päästä. Lämppäreinä olivat Isac Elliot ja englantilaisbändi McBusted. One directionin pojille teimme muutamia yllätyksiä, kuten kukkameren, ja bändi kehuikin meitä todella kovaäänisiksi, vaikka yleisöä oli paljon vähemmän kuin yleensä keikoilla, vain 36 000. Oli kaikinpuolin hauska päivä, ja keikan jälkeen korvat olivat kyllä aika lukossa ja ääni käheänä kirkumisesta! Kauhean hyviä kuvia en saanut puhelimellani otettua, sillä emme päässeet aivan lavan viereen, ja digikameroita paremmat kamerat olivat kiellettyjä. 

Ensimmäinen lämppäri Isac Ellot

Toinen lämppäri McBusted, joka rupesi heti ensimmäisen kappaleen jälkeen laskemaan yleisön takana olevien bajamajojen määrää... McBustedkin oli ensimmäistä kertaa Suomessa ja ihaili suomalaisten ulkonäköä :) 
One direction 
Liam Payne
Harry Styles
toinen suosikeistani Niall Horan...
...mutta voiton kuitenkin vie Louis Tomlinson
Nyt sitä sitten innolla odotellaan bändin seuraavaa Suomen keikkaa, ja uutta levyä :) p.s. laidunvideossa on One directionin musiikki.

2 kommenttia:

  1. Kiva video, mutta 1D (varsinkin Niall) oli paras!
    Mä tuun sitten sun kans seuraavalle One Directionin Suomen keikalle ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos ne ei tuu meijän luo suomeen, me lähetään sitten niitten luo ;)

      Poista