maanantai 5. lokakuuta 2015

Hyvänmielen jumppaa + liekki-sadeloimi

 Valio-myrsky oli ja meni, eikä se ainakaan meille aiheuttanut mitään vahinkoa, mitä nyt sähköt olivat puolisentuntia poikki.

Viikonloppuna olin jo sen verran terveempi (jos tätä järkyttävää yskää ei lasketa), että olen yrittänyt keksiä erilaista jumppaaa hevosten kanssa.

Tammalauman kanssa harjoittelimme pujottelua, ja arvatenkin Sikke oli ainoa joka osallistui kunnolla. Muut kannustivat vieressä, seisoivat tiellä ja ottivat oman osuutensa herkku-ompuista.

Teimme myös puomiharjoituksia, jossa tehtävänä oli ylittää erilaisia esteitä. Tähänkin osallistui eniten Sikke, mutta myös Vappu kävi kävelemässä päin esteitä, sekä syömässä kartioiden päitä. Ladykin ylitti yhden esteen, mutta jäi sitten mukamas jumiin esteiden keskelle, eikä päässyt millään pois ennenkuin sai ison kasan omppuja... Näiden jumppaharjoitusten jälkeen Roosa kävi myös ratsastamassa Sikellä, ja pitkästä tauosta huolimatta meni ihan kivasti!

Sain lopultakin sovitettua Jullelle sen uusia jo keväällä ostettuja suitsia, ja ne olivat oikein mukavan tuntuiset. Jullen kanssa harjoiteltiin perus kävelyä ihmisen rinnalla, sillä kukaan ei ole laitumellaolo-aikana juurikaan oripoikaa liikutellut. Liikkeellelähdöt ja pysähdykset sujuivat superhyvin ilman vastaanhangottelemista.

Pahanmakuiset kuolaimet suussa


Vaikka poika osaa olla hyvinkin kovapäinen, on se silti isolla sydämellä varusteltu hyvänmielenponi ♥
©Riikka
Tähän loppuun laitan vielä muutaman kuvan Banskun uudesta Viljarshopista ostetusta sadeloimesta. Tässä highneck sadeloimessa on 100g täyte, joten Bansku pysyy myös kylmemmillä keleillä lämpimänä, ja loimi oli juuri sopivan kokoinen. Täytyy sanoa että nyt ponissa on sopivasti asennetta ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti