sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Jullen suojat ja mätsäreihin harjoittelua

Kuten otsikostakin voi jo päätellä, harjoiteltiin Jullen kanssa poseeraamista, ja ihmisen rinnalla liikkumista. Huonon pohjan ansiosta ei voi juoksuttaa Jullea, joten kokeiltiin sitten jotain muuta vaihteeksi. Vielä ei ole mitään tietoa, ollaanko ensi kesänä mahdollisesti lähdössä mätsäreihin vai ei, mutta eihän harjoittelusta ainakaan haittaa ole.
Poseerauksesta ei meinannut alkuun tulla mitään, sillä tammojen huutelu oli suuri häiriö-tekijä. Julle ei myöskään meinannut hoksata pysyä aloillaan, jos ihminen kävelee sen etupuolelle. Saatiin kuitenkin lopuksi ihan kiva asento useampaan otteeseen, mutta edes Riikka ei saanut kovin selviä kuvia, sillä pimeys pääsi taas yllättämään.
Ihan ei tähän yllä olevaan tavoite-asentoon päästy, sillä olihan pojalla tietysti jännittävää vieraammassa ympäristössä. Harjoitus tekee mestarin, ja taas ollaa yhtä askelta edempänä.
Jullelle ostin myös omat suojat. Hakusessa oli jännesuojat irtohypytystä varten, mutta sain samaan pakettiin myös hivutussuojat mukaan, jotka olivat vähän isot. Suojat ovat tummansiniset John Whitaker International LTD- merkkiset, oli kyllä hyvä ostos ainakin etusuojien kohdalla. Käytettynä löytää edullisesti kaikkea kivaa, ja tässä oli taas yksi hyvä esimerkki miksi kannattaa hyödyntää esimerkiksi facebookin kirpputoreja.
Roosa kävi yhtenä iltana ratsastamassa Sikellä pellolla vielä kun oli lunta, ja me Minnin kanssa käytiin tarpomassa hangessa. Kävelin Minnin kanssa maastakäsin ehkä 15min ajan, ja hetken aikaa katseltiin Siken ja Roosan ratsastusta. Minnin kanssa turvattiin siis ratsukon selusta, sillä Sikke tunnetusti menee ihan sekaisin, jos joutuu olemaan yksin. Meidän mukanaolosta huolimatta Sikke riekkui kaikkea ylimääräistä, mutta luulempa että Sikke olisi ollut vielä hankalampi ilman meidän seuraa.
Nyt odotellaan tuon vesisateen loppumista, että päästään taas kunnolla harrastamaan. Tähän loppuun toivotamme sankoin joukoin vielä kaikille: Hyvää Itsenäisyyspäivää! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti