keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Uusi ulkoasu

Hiphei! Taas on ollut pieni hiljaiselo-aika mutta lupaan kuitenkin taas kirjoitella kuulumisia vähän tiuhempaan tahtiin kun blogin remontti on saatu päätökseen! Nyt on siis saatu blogiini pitkään kaipaama uudistus, kun Photography by Hile lupasi tehdä minulle uuden ulkoasun minun omien toiveiden perusteella.
vanha ulkoasu
Vanhassa ulkoasussa oli perus banneri, sivupalkki oikealla, ja jokaisen hevosen esittelysivulle vievät sivut olivat suoraan bannerin alapuolella. Tämä mallikin oli ihan kiva, mutta jokseenkin tylsä, kun oli yli vuoden sitä katsellut.


Tässä yläpuolella näkyvästä kuvasarjasta näkyy nykyinen ulkoasuni, josta pidän todella paljon. Haaveena siis oli siirtää hevosten esittelysivuille menevät linkit tuohon blogin sivuun, ja lisätä siihen jokaisen hevosen kuva. Myös blogin tausta on vaihtunut, ja tarkkasilmäisimmät varmaan huomaavatkin, että hevosten laukkauskuva ei ole osa banneria, vaan taustaa. Sivupalkista puuttuu vielä uusi Sabinan ponit -instagram tilini, mutta ennenkuin se siihen tulee, pääsette kurkistamaan tiliäni, ja liittymään seuraajiksi tästä linkistä.

Kuulisin mielelläni teidän lukijoiden mielipiteitä uudesta ulkoasusta :)

2 kommenttia:

  1. Uudessa ulkoasussa on tosi hienot noi vasemman sivun "heppavalinta" kohat :)

    VastaaPoista