lauantai 23. tammikuuta 2016

Miksi maksaisit enemmän?

Vaikka otsikosta voisi päätellä, että puhun nyt biltemasta, niin en, vaikka halpaahan sielläkin on. Olen nimittäin löytänyt taas jos jonkinmoista tarviketta, niin hevosille kuin itselleni, edullisesti! Moni pohtii, että hevoset on kallis harrastus, ja näinhän se osittain on. Mutta erityisesti itse pyrin säästämään hevostarvikkeissa niin, että en osta kovin kallista, sillä minulle välttää hyvin myös kätetyt varusteet. Hyviä löytöjä voi tehdä, kunhan vain uhraa vähän aikaa netin selailulle ja kauppojen ale-laarien penkomiselle. Esittelen tähän uusimpia ostoksiani, joihin olen oikein tyytyväinen.

Ensimmäisenä on Horse house-merkkinen fullneck-fleeceloimi Minnille. Tämän löysin yhdeltä facebookin kirpputorilta, ja hintaa tuli 15€ posteineen. 125cm kokoinen fleece on Minnille juuri passelin kokoinen (huom. en vetänyt sitä kuvanottoa varten kunnolla edestä kiinni). Loimen kaulakappaleessa on 3 tarraa ja edessä on 2 normi solkea, mahavöitä ei ole, joten tämä on super nopea pukea ja riisua! Edullinen loimi näin hyväkuntoiseksi.

Seuraavana on niin ikään facebookin kirpputorilta ostetut Horzen ponikokoiset kuljetussuojat Jullelle. Näille hintaa tuli 17€ sisältäen postitukset. Nämä suojat ovat hyvin vähän käytetyt ja plussaa on pitävät tarrat sekä teddy-pehmuste suojien sisäpinnalla. Nyt alkaa olemaan kaikki tarvikkeet kasassa Jullen tulevaa ruunausta varten, kun ponilla on kunnolliset suojat kuljetusta varten.

Minnille löysin tori.fi:stä uudet kuolaimet. Nämä uudet baucherit olivat 5€ hintaiset plus posteista hintaa tuli 4,40€. Lisäksi Mäntän Tokmannista löysin alennuksella uudet Ridzi-suitset, jotka maksoivat vain 7€! Cob-kokoiset olivat juuri sopivat (kuvassa turpahihnan remmi menee väärältä puolelta poskihihaa, mutta tämä moka on nyt korjattu), ja kuvan oton jälkeen vaihdoin näihin suitsiin vielä biltemasta ostetun vihreän bling-otsapannan.

Viimeisin tuorein ostos on minulle itselleni; ostin nimittäin Jämsän Hankkijalta 10€:lla uuden ratsastuskypärän. Vanhakin on vielä ihan hyvä, mutta tämän alle mahtuu vaikka ohut pipo, joten siksi se tarttui mukaani.

Tällä hetkellä hakusessa on Jullelle edullinen toppa- sekä fleeceloimi, mutta uskon niidenkin löytyvän ajan mittaan. Huomaankin usein, että vielä iltamyöhällä etsin hevosille tarvikkeita, vaikka omat koulutehtävät on vielä tekemättä... Noh, mitäpä sitä ei rakkaiden elukoidensa eteen tekisi ♥

Mistä te yleensä ostatte varusteenne? Merkitseekö teille enemmän hinta vai panostatteko mielummin laatuun?

5 kommenttia:

  1. Blogisi on kyllä todella kiva! Erityisesti ostospostaukset, varsinkin nämä kirpparijutut ovat mielenkiintoisia, lisää näitä!
    Terveisin, uusi lukija :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos kovasti! :) Hyvä kuulla, että tämmöiset ostosten esittely-postaukset kiinnostaa :)

      Poista
  2. Tämmöiset postaukset ovat kivoja!! Pystyisitkö tekemään postauksen jossa esittelisit omia tai hevosten varusteita? Olisi kiva jos pystyisit toteuttamaan tälläisen postauksen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Voin koittaa toteuttaa semmoisen tässä jossain kohtaa, kunhan saan päätettyä toteutanko normipostauksen kuvien kera vai teenkö videon :)

      Poista
    2. ja lisäyksenä vielä edelliseen kommenttiini, että joskus olen jo tehnyt hevosten loimista postauksen, mutta siitäkin on jo niin kauan aikaa että pitäisi varmaan päivittää tilanne :)

      Poista