sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Talvivideo

Paukkupakkaset jatkuu, ja ilmeisesti koko ensi viikolle on luvattu -20°c ja sen yli päivälämpötiloiksi, eli yöllä on luultavasti vielä kylmempää. Tästä syystä hevosia ei olla erityisemmin liikutettu, ja ulkonakaan ne ei koko päivää viihdy. Tein taas aikani kuluksi yhden talvisen hevosvideon. Folly-nimisen videoni pääset katsomaan joko tämän tekstin alapuolelta, tai tästä linkistä.

Tänään vietiin Roosan kanssa Sikke ja Minni yhdelle tyhjälle laitumelle, kun ajateltiin irtojuoksuttavamme niitä. Viime syksynä samaisella pellolla hepat menivät tuhatta ja sataa, kun tänään molemmat tekivät vain pienen kävelylenkin, kunnes halusivat takaisin talliin. Täytyy koittaa uudestaan, kunhan kelit vähän lämpenee. Ei minunkaan näin kylmällä tee mieli mennä juoksentelemaan huvikseen. 
Julle 3-vee harjan suoristus-session jälkeen
Tänä aamuna kuitenkin tein rapiat 4 km mittaisen lenkin, kun naapuritallilta oli hevoset karannut, joten lähdettiin iskän ja Roosan kanssa auttamaan hevosten kiinniotossa. Hevoset olivat karanneet tallilta lähes viiden kilometrin päähän, ja olivat pysähtyneet vilkasliikenteisen maantien vieressä olevalle pellolle. Roosan kanssa talutettiin muutama hevonen takaisin tallille, kun iskä ja pari muuta tulivat autoillaan perässä ja pitivät huolen ettei kukaan yritä ohittaa meitä. Loppu hyvin, kaikki hyvin: hevoset olivat hyvin hikisiä karkureissunsa takia, mutta kaikki pääsivät kuivattelemaan talliin.

Mielipiteitä erityisesti videosta otetaan avosylin vastaan! :)

2 kommenttia:

  1. Todella kiva, rytmitys oli vaan mun mielestä ehkä vähän liian nopea... Mutta muuten se oli kiva ja piristävä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! Näin tuppaa käymään kun yritän ahtaa mahdollisimman paljon materiaalia samaan videoon, mutta yritän seuraavaan videon yhteydessä korjata asiaa parempaan suuntaan :)

      Poista