keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Hevosten talviriemut -video

Hevosilla oli eräänä lumisateisena päivänä oikein hauskaa laitumella ollessaan, minun oli tarkoitus siis mennä rapsuttelemaan ja vähän jumppaamaan hevosten kanssa, mutta erityisesti Lady, Sikke ja Julle päättivät saada adhd-kohtauksen ja mennä viilettivät kokoajan. Banskua, Vappua ja Minniä ei erityisemmin kiinnostanut koko touhu, joten ne katselivat sivummalta muiden laukkaamista.
Laitumen reunalla siskoni Riikan oli tarkoitus ottaa muutama jumppauskuva minusta ja poneista, mutta piakkoin huomio keskittyi laukkapiruetteja harjoitteleviin hevosiin.
Ylläoleva kuva on otettu muutama hetki sen jälkeen kun Sikke piehtaroi. Yritin epätoivoisesti huutaa Riikalle että ottaa videon, sillä uskon että kohta Sikke lähtee lujaa. Riikka kuitenkaan ei ehtinyt videota ottamaan ennenkuin Sikke lujassa laukassa päätti kääntyä, jonka seurauksena tamma lensi kyljelleen. Hetken jo ajattelin että nyt taisi sattua, mutta ei. Samantien Sikke pinkaisi ylös ja jatkoi matkaansa niinkuin mitään ei olisi tapahtunut. Harmittaa siis suunnattomasti ettei kyseinen tilanne tallentunut kameraan.
Hevosten talviriemuista kasasin myös videon, jonka pääsee katsomaan alta, tai tästä linkistä.

Meillä kävi myös Napen kanssa tosi hyvä tuuri, sillä voitin Napen kuvalla Hau-Hau Championin ystävänpäiväkilpailussa tuotepaketin, jonka sisältä paljastui paljon kaikkea kivaa; paita, huivi, paljon erilaisia herkkuja ja ruokaa, sekä koiranlelu! Hymy korvissa myös monesta muusta syystä; penkkariasu tuli postissa ja reenattiin Viirun ja Oliverin kanssa läpyn antoa sekä Minnin kanssa tavaran poimimista maasta. Ei muutakun harjoitukset jatkukoon sitätiloissa, koska ulkona keli on mitä on. Tämän tekstin päätän vielä muutamaan kuvaan, joten hauskaa loppuviikkoa toverit :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti