sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Penkkarit ja risteily

Poikkean tässä postauksessa hieman kaavasta, ja kerron jostain muusta kuin hevosista. Loppuviikko on mennyt oikein joutuisasti, sillä meillä oli torstaina penkkarit, ja perjantaina lähdettiin yön-yli kestävälle abi-risteilylle.
Meidän penkkareiden teemana oli festarit, mutta asut kuitenkin saatiin valita ihan vapaasti. Lukion käytävä koristeltiin festareiden tyyliin, eli hankittiin pari baja-majaa, vessoja vähän sotkettiin, käytävä täytettiin tölkeistä ja pulloista, seinillä oli paljon artistien julisteita yms.
Lupailin viime postauksessa paljastavani penkkariasuni jossainvaiheessa, ja nyt on se hetki; olin nimittäin Ihaa! Tiesin jo melko pitkään, että haluan pukeutua Ihaaksi, ja satuin löytämään asuni edullisesti Light in the box -nettikaupasta. Muiden asuvalinnat olivat aika laidasta laitaan; palomies, faarao, Harry Potter sekä Ron ja Hermione, pelle, The Dark Knightin Jokeri jne... Järjestimme myös penkkari-ohjelmaa saliin noin tunniksi, minkä jälkeen lähdimme rekoilla kiertämään keskustaa, ja käytiin myös ala-asteella heittelemässä namuja lapsille.
Minä ja kavereitani
Perjantaina menimme bussilla Turkuun, ja risteily 2000 muun abin kanssa alkoi. Pääsimme klo 22 syömään buffetista, ja puoliltaöin esiintyi Apulanta. Tanssittiin ja nautittiin olosta aina puoli 5 asti, kunnes väsy voitti ja lähdettiin muutamaksi tunniksi nukkumaan. Aamupalan jälkeen käytiin katsomassa stand-up esityksiä ja jatkettiin juhlimista. Risteilystä jäi kaikinpuolin oikein mukava fiilis, ja vähän harmittaa kun oli niin nopeasti ohi. Suosittelen kaikkia lähtemään abiristeilylle, jos siihen mahdollisuus koituu :)
Haluaisin myös kuulla teidän mielipiteitä näistä muun aiheisista postauksista; haluatteko lukea vain hevosiin liittyvää materiaalia, vai kiinnostaako myös välillä kuulla mitä teen hevosharrastukseni lisäksi? :) 
ps. Lisäsin tuohon postauksen alapuolelle tuollaisen kohdan, mistä pystyy valitsemaan vaihtoehdot; luin, pidin ja en pitänyt. Olisin oikein kiitollinen mikäli klikkailisitte niitä jatkossa, ja kertoisitte mielipiteitänne kommenttien lisäksi myös noilla painikkeilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti