keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Talvisia valokuvia

Tervehdys! Kouluni alkaa olla pikkuhiljaa lopuillaan, sillä enään on vain muutamat kirjoitukset jäljellä, ja huomenna on penkkarit! Omasta penkkariasustani voin tännekin laittaa jonkin kuvan, mutta en vielä paljasta miltä huomenna näytän. Mitään erikoista ei ole hevosrintamalla tapahtunut, olen vaan käynyt vapaapäivinäni tarhoissa syöttämässä porkkanoita hevosille, ja kauniina päivinä olen pitkästä aikaa valokuvannut! Siksipä ajattelin tehdä nyt kuva-postauksen, ja julkaisen talvisia kuvia teillekin näytille.
Hevosten laitumelta
Napen kanssa käytiin kävelyllä, ja samalla ihailtiin kauniita maisemia. Harmittaa, kun mukana ei ollut kunnon kameraa, mutta ihan kauniita kuvia sai myös kännykällä räpsittyä.
©Roosa Tuomi



Ponit ottavat vaikutteita toisistaan; Vappu kopioi Banskun vaaleaa väriä päähänsä, ja Bansku osaa jo hymyillä kameralle
Hevosten korvat ovat jännä systeemi

"Onnistunut" rakennekuva Banskusta



Harjoiteltiin hetki taas irvistys-temppua ♥






Oma lempparikuva
Mielelläni kuulisin kommentteja, mikä kuva oli teidän mielestänne paras, ja perustelut päälle. Lisäksi kommenttilootaan voi ehdottaa jotain erikoispostaus-aihetta esimerkiksi hevosten hoitoon tai varusteisiin liittyvää :)

2 kommenttia:

  1. Aivan ihania kuvia kaikki!
    Lemppariksi nousi kumminkin ehkä rakennekuva Banskusta, ensimmäinen heppakuva koko porukasta, Minnin irvistys- ja korvakuvat ja si kans Napesta toi kuva missä arinko paistaa tollee ihanasti. Jotenkin omanlaatuinen ja ihana tunnelma jokasessa, ja miellyttävät silmää :3

    VastaaPoista