perjantai 5. helmikuuta 2016

Supermies tarvitsee supermies-otsiksen

Oi, ihana vapaapäivä koulusta! Mun piti tänä aamuna lähteä kuvaamaan luontoa ulos kun aurinko paistoi, mutta tallissa menikin aikaa sen verran enemmän että rupesi satamaan lunta ja pilvet peittivät koko taivaan. No, parempi onni ensikerralla. 
Ponit saa sadekelien jälkeen filtit päälleen joiden alla saavat kuivatella
Kerroinkin viime postauksen lopussa, että tehtiin Roosan kanssa tilaus Hööksiin, ja paketti tuli postiin eilen. Käytiin heti samana iltana kokeilemassa varusteita, ja näytti olevan sopivia. Pidemmittä puheitta tässä tulee uusien varusteiden esittelyt:
Roosa osti itselleen tuollaisen oranssin svetarin, joka on mun mielestä tosi kivan näköinen! Nuo taskut on hyvät tuolla ylhäällä, jos vaikka ratsastaa tämä päällä. Roosa kyllä mainitsi, että käyttää tätä ainakin nyt alkuun koulussa, sillä ei halua heti sotkea uutta paitaansa.
Hööksistä Roosa tilasi myös Sikelle uuden naruriimun. Siken aikaisempi naruriimu tuli minun ostamani koulutusköyden mukana. Muutoin vanha naruriimukin oli ihan hyvä, mutta se oli tarkoitettu varmastikin jollekin jättisuureen päähän, sillä se oli jopa Ladyllekin iso. Uusi cob-kokoinen naruriimu on paljon paremman kokoinen kuin se edellinen. Ps. riimu ei ole todellisuudessa noin turkoosi miltä se kuvassa näyttää, vaan ennemminkin vihertävä.
Näytin Jullelle kuvia ja kyselin haluaako poni turkoosin polleriimun, vai violetin kimalleriimun? Ponin ilmeestä päätellen bling-riimut ei ole sen makuun joten ostin polle-riimun, sillä poniinilla ei ollut vielä karvapehmustettua riimua. Tää oli oikein söpö ostos Jullelle, sillä nuo laukkaavat pollen kuvat riimussa kuvastavat Jullea täysin!
Roosa kokeili viime viikolla ratsastaa Sikellä pelkällä riimulla, joten Roosa hankki tuohon riimuun Sikelle violetit pehmusteet. Itse kiipesin myös eilen Siken selkään ja katson miten käy ilman kuolaimia ratsastus, ja se meni super hienosti! Sikke itseasiassa kuunteli paremmin ilman kuolaimia, joten ihan suosiolla jätetään kuolaimet välillä varastoon kun ratsastus käy näinkin. Lisäksi hyvä puoli ilman kuolaimia ratsastuksessa on se, että hevoselle voi antaa välillä namuja palkkioksi.
Lisäksi vielä ostos, joka ei kylläkään ole Hööksistä, vaan ihan yksityiseltä. Jullelle tilasin siis supermies-otsapannan, sillä on tuo poni melkoinen supermies! Kotona porukka aina ihmettelee pakettejen määrää, mutta eihän ilman asiaankuuluvia varusteita voi harrastaa. Tämä oli kuitenkin ihan pakollinen ostos ♥ 
Eräänä iltana irtojuoksutusta pellolla
Jostain pitäisi vielä löytää Jullelle edullisesti silapaketti, sillä Siken vanha on vähän iso ja osittain rikki. Täytynee siis tutkia fb:n heppakirppiksiä jos sattuisi sopiva tulemaan vastaan. Mistä te ostatte yleensä hevosvarusteet? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti