maanantai 28. maaliskuuta 2016

Minnin bileet

Satuin viimeviikonloppuna katsomaan ikkunasta hevosten laitumelle silloin, kun Minni sai hepuli-kohtauksen; pukkia pukin perään, hirveitä laukkakiihdytyksiä ja vaativan tason koululiikkeitä. Mieleeni herää usein kysymys siitä, miten noin paksu poni jaksaa tehdä mitään tuollaista? Minni ilmeisesti haluaa pitää vaan kunnostaan huolta, tai viihdyttää itseään ja tarhakavereitaan. Pukkikoneen liikkeistä sain taltioitua kameraan vain pienen osan, sillä kameran haussa ja virittelyssä meni sen verran aikaa, että Minsku alkoi jo hyytymään.
Pahoittelen jo heti tähän alkuun, että näitäkin kuvia on paljon(!) sillä en osannut karsia vähemmällekään näitä. Kuvat on otettu ikkunan kautta, joten siksi nuo aitanauhat ja tolpat ovat ikävästi tiellä kokoajan.
Vastaan tuli ilmeisesti näkymätön seinä, johon poniini törmäsi
Myös Lady otti muutaman raviaskeleen
Täysiä!
Tylsähän sitä oli yksin riekkua, joten Minni tuli siihen tulokseen, että turha sitä on yksin pomputella. Minun harmikseni leikki loppui liian aikaisin, sillä olisin kovin mielelläni kuvannut tuota menoa vielä pidempäänkin, mutta varmasti uusia tilaisuuksia koittaa vielä!

2 kommenttia:

  1. Todella hienoja kuvia, ei kyllä uskoisi ikkunan läpi kuvatuiksi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Lainasin siskoni Riikan kameraa, jolla saa ihan kelpo otoksia :)

      Poista