lauantai 26. maaliskuuta 2016

Riimuharjoituksia Jullen kanssa -video

Julle keksi nyt hiljattain sen, että aamuisin ennen uloslähtöä söisi mieluummin oman riimunsa, kuin pukisi sen päähänsä. Aikaa meni useita minuutteja ponin kanssa tapellessa, kun riimu ei mennyt millään oikeaan osoitteeseen. Lähdettiin Jullen kanssa harjoittelemaan uudelleen riimun laittoa, ja nyt se jo sujuu paremmin. Vielä on vähän hätäistä puuhaa, mutta ehkä se poni taas kohta tajuaa sen, että nopeammin pääsee ulos kun antaa pujottaa riimun rauhassa sen päähän. Kokosin videon tuosta riimunlaitosta, ja kuvausten välillä oli viikko eroa. Videota sain nopeuttaa aika reippaasti, mutta pääperiaate näkyy miten mahdoton poni oli yhdessä vaiheessa, ja lopussa riimu menee päähän noin 7 sekunnissa (ei nopeutettu). Huomasin itsekin, että namit tulivat myöhässä tuossa videolla, mutta olen yrittänyt tsempata ja ajoittaa ne paremmin.
Näin jälkeenpäin videolta katsottuna tuo lähinnä huvittaa, mutta aamuisin ei paljoa naurattanut, kun tuota riimua sai ähertää loputtomiin! :D
Hevosten tarhat ovat olleet nyt heinäpaikan luona ihan super liukkaat, joten hevosillakin on ollut kova työ pysyä pystyssä kun kengättöminä elelevät. Äite kävi levittämässä kutterinpurua, mutta ei se kauaa siinä liukkaan jään päällä pysynyt. Ja hiekkaa ei tuonne voida viedä, kun tuossa kasvaa ensikesänäkin heinä, joten vaarana on että nuo syövät sitä hiekkaa sitten samalla. Näinollen heppojen liikutuskin on ollut ihan mahdottomuus, mutta onneksi niillä on isot tarhat joiden lumisissa kohdissa ne pääsevät liikkumaan vapaasti ihan hyvin, vaikka eihän se sama asia ole kuin kunnon liikutus. Josko tilanne paranee nyt pääsiäisen aikana kun ilma lämpenee?
Nyt on ollut myös aivan ihanat kelit valokuvaukselle! Ja mitäpä muutakaan olisin kuvannut, kuin heppoja, tosin yhtenä päivänä napsin myös muutamia kuvia Laku-pupusta. 
Oliver vietti 3-vuotis synttäreitään tiistaina kelkkailun merkeissä
Näihin kuviin ja tunnelmiin mukavaa pääsiäistä kaikille! Muistakaa syödä suklaamunia ja keriä heppakavereistanne ylimääräiset karvakerrokset linnuille pesätarvikkeiksi, sillä niin aion minäkin tehdä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti