torstai 7. huhtikuuta 2016

Taidemaalari nimeltään Julle

Kaikkea sitä näin vapaapäivinä tulee kokeiltua, ja eräänä päivänä hain yhden ylimääräisen maalauspohjani, maaleja sekä suteja, ja suuntasin kohti Jullen aitausta. Julle tykkää pitää asioita aina suussaan, joten koitin miten nuo maalisudit pysyvät hampaiden välissä. Poni maalasi itse vähän aikaa suti hampaiden välissä, kunnes ilmeisesti maalinhaju inhotti, jonka jälkeen Julle pudotti pensselit maahan. Hätä keinot keksii, ja hain tallista raipan, jonka toisen pään kastoin maaliin, ja toisen annoin ponin suuhun. Näin saatiin jatkettua maalausta, ja mun mielestä työstä tuli tosi makee! Julle siis maalasi ihan itse tuollaisen sini-vihreän taideteoksen, joka on osittain kuorrutettu ruskealla kuraisen turvan avulla.
Tallissa vielä viimeisteltiin työ ponin omalla kavionjäljellä, ja valmista tuli. Nyt odotellaan vaan, että saadaan kehykset tuohon teokseen, ja laitetaan se seinälle :)
Valmis työ Jullen kavionjäljellä signeerattuna
Hankin myös motonetistä heijastavaa teippiä, jolla tein Siken suojiin heijastimet. Nyt me näymme tiellä kulkiessa kaikille, ja tuollaisesta teipistä leikkaamalla saa sellaiset kuin itse haluaa. Nämä tulivat myös halvemmiksi kuin uusien heijastavien suojien osto, joten ajattelin käyttää tuota heijastinteippiä myös muissa varusteissa!
Siskoni Riikka myös nappasi muutamia kuvia hevosista eräänä päivänä, samalla kun itse olin puuhastelemassa tarhoissa. Käyn hyvin usein hevosten luona ihan vaan käppäilemässä ilman sen suurempaa syytä, saavatpahan ainakin hepat jotain tekemistä kun vaeltavat herkkujen toivossa mun perässä ympäri tarhaa.
Huomenna tapahtuu jänniä juttuja Jullen kanssa, mutta en vielä paljasta mitä. Se selviää seuraavassa postauksessa, joten olkaa kuulolla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti