keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

Banana lady & Vaapukka -video

Pahoitteluni tälläisestä postaustauosta, mutta en vain ole saanut aikaiseksi tulla tänne kirjoittelemaan. Meillä ei ole mitään hirveän erikoista tapahtunut, muutakuin meidän tuttumme kävi meillä eräänä päivänä opastamassa meille, miten kommunikoida ns hevosten kielellä. Tuttumme on siis käynyt sellaisella kurssilla, joten hän jakoi tietoa eteenpäin, ja meidänkin hevosistamme huomasi huiman eron alku ja loppu työskentelyn välillä! Tätä harrastusta on jatkettava! Ikävä kyllä minulla ei ole nyt kuvamateriaalia meidän puuhista, mutta pyrin seuraavalla harjotuskerralla filmaamaan meidän harjoitteita.
Nyt tulevana lauantaina, vappuaattona, juhlitaan meidän Vappu-ponin 22-vee synttäreitä! Ponin pää ja hännäntyvi on ihan harmaana, mutta mieleltään poni on mitä virkein! Välillä tuntuu, että jopa 3-vuotias Julle on älykkäämpää seuraa kuin Vappu... Juhlan kunniaksi kokosin Banskusta ja Vapusta yhteisvideon, sillä tuo parivaljakko on niin erottamaton, että niistä on vaan tehtävä yhteinen video. Ponimuorien vauhdikkaan videon pääset näkemään tästä linkistä tai alapuolelta.
Tässäpä tiivistettynä meidän viimeaikaisia asioita, palailen tänne blogin puolelle taas, kunhan on jotain mainitsemisen arvoista asiaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti