maanantai 13. kesäkuuta 2016

Takaisin selkään R&S + S&R

Eilen päätin parantaa edellisen ratsastuskerran ongelmakohtia, joten päätimme siskoni Roosan kanssa lähteä ratsastelemaan. Minä nappasin Rokin alleni, Roosa taas Siken; tässä selvennys mystiseen otsikkoon jos jollekulle se ei auennut :D
Postauksen kuvat ©Riikka Tuomi
Hevoset olivat viime kertaa laiskemmalla tuulella, mikä tarkoittaa sitä, että Siken kanssa oli mukava työstää. Rauhallisuus tarttui myös Rokiin, joka oli niin super laiskalla tuulella, ja kaikki energia meni hevosen liikkeellä pitämiseen.
Viimeksi Rokilla oli ravin kanssa ongelmia, ja se peitsasi koska en saanut sitä liikkumaan tarpeeksi eteen. Eilisellä ratsastuksella oli taas samaa ongelmaa, mutta kaikeksi iloksi saimme viimeisen ravipätkän onnistumaan, ja se oli puhdasta ravia! Tämä onnistuminen johtui osaltaan Sikestä ja Roosasta, jotka vaeltivat jo porttia kohti, kun me olimme vielä toisessa päässä peltoa --> Roki luuli jäävänsä yksin urheilemaan, ja sehän ei neidille käy päinsä, joten Roki asetti viitosen silmään ja ravattiin onnellisesti toiseen päähän laidunta.
Ponit ovat nyt toisella laitumella kauempana muista hevosista, sillä Julle repi niiden loimia eräänä sateisena päivänä, ja josko tälläkeinoin saataisiin molempien ponien kiimat katkeamaan. Banskun ja Vapun uusi aitaus on siis meidän ratsastuslaitumen vieressä, ja ponit innostuivat valtavasti nähdessään Siken ja Rokin, mistä seurasi armotonta ponirallia ympäri peltoa!
Voin tähän loppuun jo kertoa, että myös videoita miedän elämästä on luvassa piakkoin :) Hei vaan hei, ja seuraavaan kertaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti