maanantai 6. kesäkuuta 2016

Ylppärit ja kukkaisheppa Julle

Pahoittelut pienestä postaustauosta, mutta YO-valmistelut ja muut puuhailut veivät paljon aikaani, ja en ehtinyt tänne raapustamaan mitään. Sain eilen valkolakin päähäni, tulokset eivät olleet kummosia, mutta olen ihan tyytyväinen kun on lukio suoritettu. Iskältä ja äiteltä sain ylppärilahjaksi monien kinuamisien jälkeen sen mitä halusin; tatuoinnin. Tykkään tästä aivan valtavasti!
Sain ylppärilahjaksi rahan lisäksi lipun Himos-festareille, jonne lähden parhaan kaverini kanssa. Lisäksi lähdemme tätini ja siskoni Riikan kanssa Lappiin Ranualle ja Rovaniemelle katselemaan poroja ja kauniita maisemia heinäkuussa. Kiva kesä siis tiedossa!
Ajattelin julkaista tähän postauksen loppuun vanhempia kuvia, joita siskoni Riikka otti jo toukokuussa. Tein Jullelle nimittäin voikukka-seppeleen, ja asensin sen ponin pään ympärille. Julle oli ihan lunkisti, ja kaiken kruunasi se, että poni sai syödä seppeleen kuvausten jälkeen. Minun on pitänyt niitä kuvia jakaa tänne jo aiemmin, mutta en ole ehtinyt niitä laittaa esille.
Seuraavassa postauksessa esittelen vihdoinkin laitumelle tulleen tamman, jonka kanssa harrastettaan nyt kesällä aina kun kesätöiltä ehditään. Itseasiassa jo huomenna pääsen kapuamaan tyypin selkään, toivottavasti saan siitä kuva-materiaalia tännekin jaettavaksi. Olkaahan kuulolla ! :)

2 kommenttia: