sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Kuvapläjäys

Pitkästä aikaa sade väistyi, ja meillekin paistaa aurinko! Kauniit kelit on pakko hyödyntää erityisesti valokuvaukseen, ja olenkin itse hillunut taas pitkästä aikaa kameran takana, sillä otin siskostani Riikasta ja Onni-pupusta muutamia kuvia koulutehtävää varten. Siitä vastapalkaksi Riikka kuvasi Laku-pupua, Sikkeä sekä Jullea. Täytyy sanoa, että taas tuli valtavan monta super hyvää kuvaa, ja jaan tänne teidänkin nähtäville! Kuulisin kovin mielelläni mitkä kuvat olivat teidän lemppareita :) Iso kiitos vielä Riikalle, joka suostuu ikuistamaan näitä hetkiä!

1
2
3
Siken kanssa suunnattiin ilta-aurinkoon läheiselle pellolle. Mietin jo alkuun, että mitenköhän tässä käy, sillä Sikke tuppaa hermostumaan herkästi jos on erossa kavereistaan, mutta suureksi yllätykseksi S seisoi ihan rauhallisena aloillaan, mitä nyt välillä yritti maistaa tuoretta ruohoa. Jossainvaiheessa täytyi tietenkin muistuttaa hevosta siitä, että kuvissa näyttää paremmalta jos jättää sen naaman vääntelyn vähemmälle.
4
5
6
7
8
9
10 
11
Jullen kanssa käytiin valokuvauksessa meidän pihassa. Oli taas ilo huomata se, miten nopeasti tuo on ruunautunut! Vielä kun poni oli ori, se loikki ihmisen ympärillä, ei keskittynyt yhtään ja hyppi jopa pystyyn. Nyt reippaan ruunapojan kanssa oli meno ihan erilaista, eikä se ajatellutkaan hypätä pystyyn saatika rynniä paikasta toiseen. Lisäksi ennen oli pakko käyttää ketjua riimun ympärillä, jotta poni pysyi hallinnassa, mutta nyt voidaan mennä jo ilman sitäkin. Tulen itse aina hyvälle tuulelle Jullen seurassa, sillä se juoksee aina tarhan portille iloisesti vastaan, ja odottaa yhteisiä seikkailuja. Julle on kullanarvoinen ystävä, ihan parasta seuraa ♥
12
13
14
15 Jullen ilmeestä päätellen naruriimun kiristys on turhaa
16
17 pässikavereihin tutustumista
18 oma Julle-kuva lempparini!
19 kuvausten ehdoton oma suosikkini!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti