tiistai 23. elokuuta 2016

Kuvapläjäys

Mun on pitänyt jakaa teille tänne jo pitkään kuvia siitä, kun käytiin kuvaamassa kaverini Siirin ratsastustuntia Riikan kanssa jo heinäkuussa. Ratsastustunti-kuvien julkaisu on venynyt siitä syystä, etten ole saanut kuvia vielä isommassa koossa, joten laitan tänne muutaman Riikan ottaman. Siiri siis ratsasteli minullekin tutulla Roosa-suokilla, oli kyllä mukava käydä pitkästä aikaa moikkaamassa vanhaa heppaystävää, ja päästä kuvaamaan kunnon laitteilla! Koulutunnin päätteeksi käytiin ottamassa myös muutama uintikuva.
Kaikki postauksen kuvat joko ©Riikka Tuomi tai ©Sabina Tuomi
Roosa-heppa ja minä sillävälin kun Siiri kävi vaihtamassa uikkarit
Lisää heppakuvia heinäkuulta. Näitä "vanhoja" kuvia on kertynyt, ja en ole harmikseni ehtinyt näitä jakamaan vielä missään, joten pahoitteluni siitä että näin paljon tulee ihan kerta rysäyksellä.
Ehkä kaikkein tunnelmallisin kuva koko kesältä, Julle & Lady ♥ ©Riikka
Mahtava parivaljakko, kääpiö-Julle ja jättis-Lady :D
Bansku
Minni
Roki & Sikke
Joy
Kesävieraat Joy ja Roki lähtivät viikonloppuna ihan uuteen paikkaa, sillä omistaja löysi uuden kivan tallipaikan tytöille. Siellä Joy & Roki saa kaverikseen yhden lv-tamman ja suomenhevostamman. Voitte olla varmoja, että näistä kahdesta mukavasta kaverista kuullaan lisää täällä, viimeistään ensi kesänä jos ei jo aiemmin!
Kesäheppa Elli
Kesäheppa Anni
Kesäheppa-Morkkis ja orin leveä hymy
Haleja ei voi koskaan olla liikaa ♥ Julle
Vappu

Sitten muutama toissapäivänä napsittu kuva, kun käytiin ponien kanssa ehostautumassa tallissa; selvitettiin harja ja häntä, käytiin pienellä lenkillä ja Riikka kävi nappaamassa molemmista shettiksistä vielä uudet "rakennekuvat". Bansku on tässä lajissa jo aika haka, seisoo paikallaan kuin viilipytty ja sijoittelee jalkansakin kivasti paikoilleen. Vapun kanssa on aina enempi taistelua, poni menee eteenpäin/ taaksepäin/ sivulle/ laskee tai nostaa päätään, ja lopulta saatiin yksi tuollainen kuva, jossa poni seisoo kyllä todella supussa. Mutta ei sille mahda mitään, jos poni on 22-veenä vielä adhd niin sitten on. Ehkä se Banskun ikäisenä kuuden vuoden päästä osaa olla hetken aloillaan. Ehkä. :D
Anni, Elli ja Morkkis viettävät meillä laidunlomaa vielä ainakin toistaiseksi, sillä tarkkaan ei olla omistajien kanssa sovittu miten pitkään hummat lomailevat. Noh, jokatapauksessa saattaa olla, että joitain muutoksia tapahtuu hevosrintamalla, mutta ei siitä sen enempää. Kesä alkaa olla lopuillaan, ja me valmistaudutaan pikkuhiljaa tallikauden aloittamiseen :) Milloin teillä hevosilla loppuu kesäloma, vai onko laidunkausi jo loppunut? 

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia nää kaikki! <3
    Meillä loppui muuton yheydessä laidunloma, tosin molemmat saavat olla vielä tarhassa yötä päivää :)

    VastaaPoista